Buscar
  • CB Es Castell Basket is life

YELLOW NEWS. BUTLLETÍ INFORMATIU Nº 2 CBEC

Butlletí informatiu 07 i 08 de Març de 2020- Nº 2

PAVELLÓ SERGIO LLULL: EL NOSTRE CEL, EL SEU INFERN Segona publicació de la revista del club. La darrera jornada el nostre equip Sènior va recuperar les sensacions de joc que l’havien portat a la primera posició i això es va traduir en una victòria còmode en un camp difícil com és el de Calvià, els quals contaven amb tots els dobles llicència que juguen amb l’equip EBA. SOM BÀSQUET! La darrera jornada Jornada 12 23/02/2020 BÀSQUET CALVIÀ - PINTA B CB ES CASTELL 65-99 DICARS - LIVINGDREAMS SANTA MARIA 99-80 CCE SANT LLUIS - INSOTEL - LA SALLE PALMA ALUMINOX 66-90

Equip Masculí del Pinta B CB Es Castell Es preveia partit complicat després de certa incertesa en el joc en els darrers partits culminats amb la derrota soferta contra el DICARS de Llucmajor. L’equip va sortir enxufat d’inici assegurant rebot defensiu i atacant bé les seves alternatives defensives en el Pick&Roll (28-11). El segon quart no es va afluixar i es va seguir augmentant la distància per tal de posar terra pel mig abans del descans (15-30) 26-58. Però a la represa el Calvià va portar el partit al seu ritme, aturant el nostre joc fluid, recuperant i corrent al contraatac, ficant triples i assegurant en línia de tir lliure (25-15). En el darrer quart, el Pinta B es va tornar a posar el mono de fer feina, i controlant el ritme de partit va propiciar a jugar atacs més elaborats buscant el millor avantatge, i acabant en un +12 en el darrer quart que donava el partit per acabat 65-99. PROPERA JORNADA Setmana de descans per preparar el darrer tram de la lliga i assegurar les dues primeres places que donen accés al Campionat Balear. La igualtat entre els 3 primers equips obliga a no badar fora camp, assegurar els partits de casa i jugar amb el bàsquet average. Després visitarem el camp del Santa Maria, partit molt complicat i ens tornem a veure per Es Castell el 29 de Març per rebre La Salle Palma a les 12h. No falteu!!

Equip Femení del CB Es Castell

La darrera jornada Jornada 12 23/02/2020 CTEIB - DICARS 69-59 LA SALLE PALMA BALEARIA - B THE TRAVEL BRAND 30-86 PDV-PULSAR - SPORTING FULL EQUIP MOLINAR 65-59 INSTITUTO DE FERTILIDAD - TRIATGES MENORCA-CB CIUTADELLA 63-40 CB ES CASTELL - JOVENT CRIST. TAMA 44-93 Paraula de Coach Lluis Pons: “Vam començar es partit molt centrades i movent be sa pilota, amb una bona defensa, i amb encert en els tirs, però després no varem saber sortir de sa seva pressió a tota pista i aquí es on es varen notar molt es nostres punts febles. L’objectiu, seguir treballant perquè aquests 15 minuts de qualitat es convertesquin amb molts més i tenir millors finals de partit de cara a aquests partits que vindran i que podrem competir.”

Agenda i actualitat club: Palabra de nuestro Coordinador: “Buenas tardes aficionados del baloncesto, ya estamos en el ecuador de la temporada. Hoy no quiero hablar sobre la cantera sino sobre las personas que hacen grande a esta cantera, quiero agradecer el gran trabajo realizado por todos nuestros entrenadores, gracias por darle las herramientas y motivaciones necesarias para que nuestros pequeños jugadores sigan creciendo, y con ello el crecimiento del Club.!! Como digo, siempre todos sumamos!!”


Som un grup de gent amb il·lusió, que treballem amb força i decisió, i sobretot, el bàsquet ens enamora: 1, 2, 3 EQUIPO!!! Fes-te soci, col·labora, sponsoritzens, anem cap amunt i volem que ho comparteixis amb nosaltres. Recordeu els nostres hashtags: #yellowpower #escastell #123equipo #pintabescastell #elbasquetmola


#rituales #deportistas #antesdeunpartido

20 visualizaciones0 comentarios